'Griezmann vertrekt bij Atlético: clausule van 100 miljoen euro geactiveerd'

'Griezmann vertrekt bij Atlético: clausule van 100 miljoen euro geactiveerd'

08-05-2018 20:37
65

FC Barcelona gaat zich versterken met Antoine Griezmann. Het Spaanse medium Tiempo de Juego meldt dat de kampioen van de Primera Division wil gaan voldoen aan de gevraagde transfersom van 100 miljoen euro. 

Griezmann heeft in zijn contract bij Atlético Madrid een clausule opgenomen waardoor hij niet voor minder dan 100 miljoen euro mag vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Volgens Tiempo de Juego heeft Barça besloten om de optie in het contract te gaan lichten. De clubleiding van Barcelona zou de directie van Atlético al op de hoogte hebben gebracht van de aanstaande toptransfer.

De Catalaanse club wil de deal zo snel mogelijk afronden met het oog op het aanstaande WK. Wanneer Griezmann namelijk met Frankrijk hoge ogen gooit in Rusland, is de kans groot dat meer clubs zich concreet willen mengen in de strijd om de spits. 

Barcelona wordt al langer gelinkt aan Griezmann en nu lijkt de transfer er dan echt te gaan komen. Zondag versprak Barcelona-spits Luis Suarez zich al in de media: hij kondigde de transfer van de Fransman aan