Veredeld B-team van Real Madrid verliest wéér in Sevilla: Ramos grote schlemiel

Veredeld B-team van Real Madrid verliest wéér in Sevilla: Ramos grote schlemiel

09-05-2018 23:20
30

Ruim twee weken vòòr de Champions League-finale tegen Liverpool heeft Real Madrid voor het derde jaar op rij een nederlaag geleden in Sevilla. Het werd 3-2. Onder meer Cristiano Ronaldo was in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán afwezig. 

In de Primera Division valt weinig eer meer te behalen voor De Koninklijke en dus trad Real aan met een veredelde B-ploeg. Naast de geblesseerde Ronaldo waren ook Luka Modric, Gareth Bale en Toni Kroos niet van de partij. 

Nummer acht Sevilla gaf wél vol gas. Dat leidde in de eerste helft tot twee treffers. Wissam Ben Yedder maakte na 26 minuten 1-0 en Miguel Layun voegde daar op slag van rust een tweede goal aan toe. 

Na de pauze speelde Real-captain Sergio Ramos een hoofdrol. In de 58e minuut miste de routinier een penalty en uitgerekend tegen zijn oude club werd het nóg eerder. Door een eigen goal van Ramos werd het vlak voor tijd 3-0. De aansluitingstreffers van Borja Mayoral en Ramos (nu wél raak vanaf de stip) kwamen te laat.

Real blijft op de derde plaats staan in de Primera Division, drie punten achter Atlético Madrid en liefst achttien punten (!) achter FC Barcelona. De kampioen wón woensdagavond wél. Villarreal werd in Camp Nou met 5-1 over de knie gelegd