Update: Inter-directeur lijkt transfer De Vrij te bevestigen: 'Iedereen weet het'

Update: Inter-directeur lijkt transfer De Vrij te bevestigen: 'Iedereen weet het'

12-05-2018 21:05
31

La Gazzetta dello Sport weet het zeker: Stefan de Vrij maakt de overstap van SS Lazio naar Internazionale. Voor de Oranje-international ligt in Milaan een contract voor vijf jaar klaar.

Het is volgens de Italiaanse kwaliteitskrant zeker dat De Vrij vanaf juli speler van Inter is. Het contract gaat per 1 juli in, waardoor De Vrij even clubloos is. Het contract bij zijn huidige club Lazio loopt af. De Nederlander kon met de Romeinse club geen akkoord bereiken over een nieuwe verbintenis. Zijn huidige contract loopt af en zijn contract bij Inter gaat even later in.

Voor De Vrij ligt een contract voor vijf seizoenen klaar. La Gazzetta weet dat De Vrij in Milaan 4,2 miljoen euro per seizoen exclusief bonussen kan gaan verdienen. Nadat een aantal maanden geleden duidelijk werd dat de verdediger vertrekt bij Lazio, werd hij in verband gebracht met een groot aantal clubs, waaronder FC Barcelona en een aantal clubs uit Engeland en Italië.

Het was volgens Italiaanse media echter duidelijk dat De Vrij zijn carrière zou voortzetten bij Inter. Dat gaat volgens La Gazzetta dan ook gebeuren. Wanneer De Vrij aan de pers voorgesteld gaat worden, is niet duidelijk.

Update 12/5 21.05: Inter-directeur Piero Ausilio lijkt zaterdagavond bevestigd te hebben dat De Vrij inderdaad aan de slag gaat in Milaan. "Iedereen weet inmiddels waar hij komend seizoen gaat spelen. Dat lijkt me geen geheim meer", zei Ausilio voor de camera van Mediaset Premium