Vertrek bij AZ is serieuze optie: 'Ik wil wel graag een stap maken'

Vertrek bij AZ is serieuze optie: 'Ik wil wel graag een stap maken'

10-05-2018 11:48
34

Alireza Jahanbakhsh durft nog niet te ver vooruit te kijken, maar zegt wel dat hij toe is aan een stap hogerop. Dat de aanvaller van AZ dit seizoen 21 goals maakte, is daar hét bewijs voor.

"Ik kan nog niet zeggen dát ik sowieso een stap ga maken, maar ik wíl wel graag een stap maken", zegt Jahanbakhsh tegen Voetbal Inside. "Ik heb een goed seizoen gedraaid en ben er echt klaar voor. Vorig jaar was het ook een goed seizoen voor mij, maar dit seizoen was ongelooflijk goed. Ik heb fantastische wedstrijden gespeeld."

Mede dankzij de goals en assists van Jahanbakhsh, eindigde AZ op de derde plek in de Eredivisie. "Het is ongelooflijk. Voor mij is dit het mooiste wat er is. Ik wil m'n teamgenoten, de staf, de fans, m'n ouders en iedereen bedanken dat ze iedere wedstrijden achter me stonden. Ik kan het niet echt uitleggen, maar ik ben echt blij."

Na de wedstrijd tegen PEC Zwolle klonk er nog lang applaus voor Jahanbakhsh, die drie keer scoorde (6-0). "Dat is logisch, hè. Als je het seizoen zo goed afsluit met een 6-0 overwinning, een hattrick. Kan niet beter zijn, toch?"

Lees ook'Als PSV of Ajax de beste optie is voor hem, dan overwegen we dat ook'

Lees ookDroomtransfer lonkt voor Jahanbakhsh: "Meer dan dat kan ik nu niet zeggen"