Raiola slaat hard terug: 'Nee, Ajax wil verlengen om te cashen'

Raiola slaat hard terug: 'Nee, Ajax wil verlengen om te cashen'

11-05-2018 09:26
282

Mino Raiola heeft teruggeslagen naar Ajax. Algemeen directeur Edwin van der Sar zei over Raiola dat hij Justin Kluivert naar de uitgang duwt. De Italiaanse zaakwaarnemer uit Haarlem komt nu met een reactie.

"Het enige wat tot nu is gebeurd is, is dat Justin niet bijtekent. Dat wil tot niet zeggen dat hij weg wil. Nee, Ajax wil dat hij bijtekent, zodat ze geld kunnen vragen. Wie is hier de geldwolf?", zo laat Raiola weten aan Quote. 

Het huidige contract van Kluivert loopt in 2019 af. "Dan heeft hij zijn contract toch gerespecteerd en is hij nog een jaar gebleven. Dat is toch wat iedereen zogenaamd wil?", aldus Raiola. "Of willen ze eigenlijk dat hij bijtekent zodat ze geld kunnen vragen? Want als ze willen dat hij blijft, daar hoeft hij tot niet voor bij te tekenen. Toch? Nee, Ajax wil verlengen om te cashen."

"Kijk de hele domme goegemeente heeft het erover dat ik hem naar de uitgang duw. Maar niet je contract verlengen wil niet zeggen dat je weggaat. Ajax wil dat omdat ze anders niet kunnen verdienen, maar soms kun je ook verdienen omdat je een beter elftal op de been brengt. De echte vraag is: waarom wil iedereen toch weg bij Ajax?"