Turkse media spotten zaakwaarnemer Jahanbakhsh: 'mogelijk transfer naar Istanbul'

Turkse media spotten zaakwaarnemer Jahanbakhsh: 'mogelijk transfer naar Istanbul'

11-05-2018 10:15
43

Alireza Jahanbakhsh wordt in Turkije in verband gebracht met een overstap naar Besiktas. De zaakwaarnemer van de Iraniër, Amir Hashemi, zou gespot zijn met Fikret Orman, de voorzitter van de grootmacht uit Istanbul.

Dat meldt onder meer Gazete Damga. Besiktas zou een nieuwe koers willen varen. De Turkse kampioen wil af van de oudere sterren en een verjonging doorvoeren. Bijkomend voordeel is dat er op die manier flink kan worden bespaard op de salariskosten. Of een transfer van Jahanbakhsh naar Turkije realisitisch is, is desondanks de vraag.

De rechtsbuiten van AZ wordt de laatste weken gelinkt aan een overstap naar Napoli. Hashemi bevestigde dat de nummer twee van de Serie A geïnteresseerd is. Zelf noemde hij de Bundesliga al als droomcompetitie. "Er is heel veel belangstelling voor Alireza, ook concreet. Geen enkele club heeft echter een bod op hem gedaan bij AZ", zei de belangenbehartiger tegen Voetbal International.

Volgens Hashemi sluit Jahanbakhsh ook een transfer naar een Nederlandse topclub niet uit. "Als straks blijkt dan één of twee seizoenen bij bijvoorbeeld PSV of Ajax de beste optie is voor Alireza, dan overwegen we dat ook."