Contractsoap ADO ten einde: 'ondanks alles' akkoord met teruggeplaatste verdediger

Contractsoap ADO ten einde: 'ondanks alles' akkoord met teruggeplaatste verdediger

11-05-2018 13:51
40

Shaquille Pinas gaat zijn contract bij ADO Den Haag tóch verlengen. De twintigjarige verdediger heeft met de club een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. 

Dat meldt ADO vrijdag via de officiële kanalen. De afgelopen maanden was er in Den Haag veel te doen om de contractonderhandelingen met de talentvolle Pinas. De verdediger had een eerste contractaanbod naast zich neergelegd, tot ontevredenheid van ADO. Zowel technisch manager Jeffrey van As als trainer Alfons Groenendijk waren nijdig na de afwijzing van Pinas. Hij werd teruggezet naar het tweede elftal. 

Wedden

Meer odds

'Ondanks alles wat er gezegd en geschreven is in die periode, bleven ADO Den Haag in Pinas altijd met elkaar in gesprek', schrijft ADO op de eigen website. 'Dat deze gesprekken dit mooie gevolg hebben gekregen, doet beide partijen deugd.' Pinas, die volgens Voetbal International in de belangstelling staat van AZ, FC Utrecht en FC Twente, gaat binnenkort een contract tekenen dat hem tot 2021 speler van ADO maakt. Dit seizoen kwam de Nederlander vijf keer in actie voor de hoofdmacht van de club uit de Hofstad.