'Real Madrid helpt droom om zeep: onderhandelingen en gesprekken afgebroken'

'Real Madrid helpt droom om zeep: onderhandelingen en gesprekken afgebroken'

11-05-2018 15:58
26

Het lijkt er steeds meer op dat het Bayern München daadwerkelijk gaat lukken om Robert Lewandowski nog een jaar te behouden. Real Madrid is volgens Duitse berichtgeving afgehaakt in de strijd om de Poolse doelpuntenmachine. 

Volgens Sky Deutschland heeft Real de grote droom van Lewandowski om zeep geholpen. De Madrileense grootmacht heeft de onderhandelingen en gesprekken met Lewandowski en zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi afgebroken. Wat betreft Real is de transfer van de Bayern-spits helemaal van de baan. Bayern vraagt een buitenproportioneel hoog bedrag voor de uitblinker.

Wedden

Meer odds

Ook voor de Champions League-finalist is de afgeketste transfer een flinke streep door de rekening. De club wilde flink inzetten op Lewandowski en was ervan overtuigd de spits naar de Spaanse hoofdstad te kunnen halen. Bayern dacht daar anders over en sprak regelmatig uit dat de topscorer niet mag vertrekken. 

Dit seizoen scoorde Lewandowski in 29 Bundesliga-wedstrijden 29 keer. Ook in de Duitse beker en de Champions League scoorde hij erop los. 

Lees ook: Rummenigge gaat voor transfer liggen: 'Hij speelt ook komend seizoen bij Bayern'