Heracles haalt aanvaller op bij buurman FC Twente: 'Belangrijke speler worden'

Heracles haalt aanvaller op bij buurman FC Twente: 'Belangrijke speler worden'

11-05-2018 17:48
23

Zeki Erkilinc blijft bij Heracles Almelo. De twintigjarige aanvaller tekent een contract voor een jaar, met een optie voor nog een seizoen. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Heracles, dat hem nu definitief overneemt van FC Twente.

Erkilinc had een aflopend contract in Enschede. Hij is blij met de kans om in Almelo te blijven. "Aan het afgelopen seizoen heb ik een goed gevoel overgehouden. Ik heb me goed kunnen ontwikkelen en hoop volgend jaar verdere stappen te maken om zo een belangrijke speler voor Heracles Almelo te worden. Daar ga ik hard voor werken; het geloof is er en de overuren ga ik draaien. Ik heb er erg veel zin in", laat hij weten op de clubsite.

Volgens technisch manager Mark-Jan Fledderus Erkilinc het afgelopen jaar een goede indruk achtergelaten. "Hij is een positieve jongen en toont de wil om zichzelf te ontwikkelen. We hopen dat hij de lijn doortrekt zodat hij in de toekomst een belangrijke rol kan gaan vervullen." De vleugelaanvaller zat vijf keer bij de wedstrijdselectie, maar zijn Eredivisie-debuut maakte hij nog niet voor Heracles.