'Goed nieuws voor Kluivert: Dortmund opent gesprekken met United-aanvaller'

'Goed nieuws voor Kluivert: Dortmund opent gesprekken met United-aanvaller'

11-05-2018 21:53
44

Borussia Dortmund gaat proberen om Anthony Martial over te nemen van Manchester United, meldt Le10 Sport vrijdagavond. Volgens het Franse medium hebben de beleidsbepalers van BVB al contact gezocht met het kamp-Martial.

De 22-jarige Fransman lijkt bezig aan zijn laatste maanden op Old Trafford. Martial werd in 2015 nog met hoge verwachtingen binnengehaald door Louis van Gaal, maar wist onder diens opvolger Jose Mourinho weinig vooruitgang te boeken. Mourinho lijkt ook niet van plan om nog veel gebruik te maken van Martial, die in de ogen van de Portugees niet hard genoeg werkt.

Wedden

Meer odds

Bovendien loopt het contract van de buitenspeler door tot medio 2019, waardoor Manchester United hem deze zomer moet verkopen om nog een transfersom in ontvangst te kunnen nemen. Britse media suggereerden onlangs dat Martial als 'wisselgeld' voor Chelsea-middenvelder Willian zou kunnen dienen. Wanneer de Fransman daadwerkelijk naar Chelsea óf naar Borussia Dortmund vertrekt, lijkt dat goed nieuws voor Justin Kluivert te zijn. De Ajacied wordt nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar de nummer twee van Engeland.