Ajax-aanwinst: 'Ik zal aansluiten, maar ik ben niet zeker van een basisplaats'

Ajax-aanwinst: 'Ik zal aansluiten, maar ik ben niet zeker van een basisplaats'

12-05-2018 11:57
60

Perr Schuurs heeft zijn eerste minuten als Ajacied achter de rug. In een oefenwedstrijd tegen Al Ahly (1-0 verlies) mocht het van Fortuna Sittard overgekomen talent al zijn officieuze debuut maken. 

"Als je je debuut in Ajax 1 mag maken is dat altijd heel mooi, maar het resultaat is niet zoals we gehoopt hadden. Dat is wel jammer, ja", begint Schuurs in gesprek met Ajax TV. De eerste keer in het Ajax-shirt was desondanks een bijzonder moment. "Dat is gewoon heel mooi, ik draag het met trots. Ik ben er erg blij mee." 

Omdat Fortuna Sittard al is uitgespeeld, kan Schuurs de laatste week van het huidige seizoen alvast bij Ajax meemaken. "Ik ben heel goed opgevangen door de groep. Ik heb een training meegedaan en nu mijn eerste minuten gemaakt. Ik moet zeggen: het bevalt heel goed."

Wat de centrale verdediger exact kan verwachten van het komende seizoen, weet hij nog niet. "Ik zal wel aansluiten, maar of ik meteen een basisplek heb...daar ben ik helemaal niet zeker van. Ik hoop gewoon dat ik de kans krijg en dan zal ik zo goed mogelijk mijn best doen", aldus Schuurs.