Geruchten uit Spanje: Neymar kondigt PSG-vertrek aan tijdens diner met teamgenoten

Geruchten uit Spanje: Neymar kondigt PSG-vertrek aan tijdens diner met teamgenoten

12-05-2018 14:00
39

Het verblijf van Neymar bij Paris Saint-Germain lijkt beperkt te blijven tot één seizoen, bericht het Spaanse AS zaterdagmiddag. De duurste speler ter wereld zou zijn ploeggenoten van PSG al hebben verteld dat hij na het WK niet terugkeert in de lichtstad.

Volgens het Spaanse medium kwam het hoge woord eruit tijdens een etentje bij landgenoot Thiago Silva, waar ook Marco Verratti, Javier Pastore, Marquinhos en Thiago Motta aanwezig waren. Neymar geeft naar de buitenwereld echter een compleet ander signaal af: de 26-jarige superster deelde via Twitter een foto van zichzelf met het nieuwe thuisshirt van PSG. 'Trots om het nieuwe shirt te dragen en klaar om jullie gelukkig te maken', was zijn begeleidende tekst.

De man van 222 miljoen wordt al tijdenlang gelinkt aan een overstap naar Real Madrid. Deze week doken er opnieuw berichten op uit Spanje en Frankrijk, waarin de toekomst van Neymar werd besproken: de buitenspeler zou in onderhandeling zijn met De Koninklijke en heeft naar verluidt de invloedrijke makelaar Pini Zahavi in de arm genomen om te bemiddelen bij de transfer.