PSG-voorzitter is geruchten zat: 'Tweeduizend procent zeker dat Neymar blijft'

PSG-voorzitter is geruchten zat: 'Tweeduizend procent zeker dat Neymar blijft'

13-05-2018 08:35
30

Nasser Al-Khelaïfi is er heilig van overtuigd dat Neymar ook volgend seizoen voor Paris Saint-Germain speelt. De voorzitter heeft genoeg van de berichten dat Real Madrid alles op alles zet om de 26-jarige aanvaller aan te trekken.

"Wie heeft ooit gezegd dat hij hier vertrekt? Niemand", maakte Al-Khelaïfi duidelijk in gesprek met Franse media na het 0-2 verlies van PSG tegen Stade Rennes. "Neymar heeft een doorlopend contract met ons. Het is tweeduizend procent zeker dat hij blijft."

De berichten dat Real Madrid werkt maakt van Neymar zijn hardnekkig. De man van 222 miljoen zou zijn teamgenoten zelfs al hebben verteld dat hij na het WK niet meer terugkeert in Parijs. Deze week doken er meerdere berichten op, waarin de toekomst van Neymar werd besproken: de buitenspeler zou in onderhandeling zijn met de Koninklijke en heeft naar verluidt de invloedrijke makelaar Pini Zahavi in de arm genomen om te bemiddelen bij de transfer.

Ondertussen komt The Mirror met een heel ander bericht. De Britse boulevardkrant claimt dat Manchester United Neymar uit zijn lijden wil verlossen bij PSG. The Mancunians zijn bereid om 225 miljoen op te hoesten en te voldoen aan het salaris van de 26-jarige aanvaller van 34 miljoen euro per jaar.