Veerman: 'Als de nieuwe trainer dat doet, wordt het heel lastig voor mij'

Veerman: 'Als de nieuwe trainer dat doet, wordt het heel lastig voor mij'

14-05-2018 11:43
14

Hij zit vaker op de bank dan hem lief is en zijn contract loopt over één jaar af, maar Henk Veerman verwacht desondanks dat hij 'gewoon' bij sc Heerenveen. De lange spits zei dat zaterdag tegen Omrop Fryslan, direct na de uitschakeling in de play-offs tegen FC Utrecht. 

"Of ik bij Heerenveen blijf? Die kans is vrij groot, ik heb nog een eenjarig contract. Tenzij er iets raars gebeurt. Je weet het nooit in de voetballerij, maar ik heb nog een contract voor een jaar", aldus de 27-jarige Veerman

Jurgen Streppel gaf vaak de voorkeur aan andere aanvallers. Veerman is benieuwd naar de opvolger van de trainer. Streppel vertrekt na twee seizoenen uit het Abe Lenstra Stadion. "Ik denk dat daar eerst mee gesproken moet worden en dan gaan we rustig kijken hoe we het gaan doen. Ik denk dat Heerenveen daar hetzelfde in staat."

"Ik weet niet wie de nieuwe trainer wordt, maar als hij een eerste spits meeneemt, dan is dat natuurlijk lastig voor mij." Veerman stond dit seizoen slechts acht keer in de basis bij Heerenveen. Streppel liet hem 25 keer invallen.