'Zin om de vakantie over te slaan en direct aan de slag te gaan bij FC Utrecht'

'Zin om de vakantie over te slaan en direct aan de slag te gaan bij FC Utrecht'

14-05-2018 14:14
47

Joris van Overeem verruilt deze zomer AZ voor FC Utrecht, zo werd maandag bekend. De aanvallende middenvelder (23) is blij met zijn overstap.

"Het is een stap vooruit", verklaart Van Overeem, die voor vier jaar heeft getekend, aan FC Utrecht TV. "Het laatste jaar heb ik te weinig gespeeld. Hier kan ik de volgende stap maken. Ik ben er helemaal klaar voor en ben ervan overtuigd dat we echt een mooi seizoen gaan draaien met Utrecht."

Van Overeem was zaterdag aanwezig bij de thuiswedstrijd van Utrecht tegen sc Heerenveen in de play-offs om Europees voetbal. "Toen was het sfeertje wel heel mooi. Utrecht heeft een groter stadion (dan AZ, red.) en de aanhang is echt een twaalfde man. Ik hoop en ga ervan uit dat ze de play-offs winnen. De Europese toer, daar kijk ik heel erg naar uit."

Ook bij het Algemeen Dagblad gaf deed de Utrecht-versterking zijn zegje. "Ik was hier zaterdag en toen was ik erg onder de indruk van het publiek. Echt een twaalfde man. Toen had ik wel zin om de vakantie even over te slaan en direct aan de slag te gaan."