'PEC lijkt toch gewenste spits te krijgen: akkoord verwacht in de komende weken'

'PEC lijkt toch gewenste spits te krijgen: akkoord verwacht in de komende weken'

14-05-2018 17:23
28

Hoewel voorzitter Adriaan Visser zondag zijn bedenkingen uitsprak, lijkt Mike van Duinen wel degelijk op weg naar PEC Zwolle. Volgens Voetbal International is de Overijsselse club nog altijd in gesprek met Excelsior.

De verwachting is dat beide clubs de komende weken een akkoord bereiken over de overgang van Van Duinen. De 26-jarige aanvaller staat zelf ook open voor een avontuur bij de nummer negen van de Eredivisie. Hij heeft nog een contract tot medio 2019, waardoor de Kralingers een vergoeding voor hem kunnen vragen.

Visser bevestigde zondag al dat Van Duinen nog op het lijstje staat, maar hij achtte de kans op een akkoord toen niet heel groot. "Fifty-fifty. De vraagprijs van Excelsior is zo hoog dat wij hem niet willen betalen. Hoe veel? Ik ga niet over getallen praten", zei de voorzitter bij De Tafel van Kees op FOX Sports.

Van Duinen kwam dit seizoen 29 keer in actie voor Excelsior in de Eredivisie, waarvan 26 als basisspeler. Daarin was hij acht keer trefzeker en gaf hij drie assists. Bij PEC is de spitspositie al enige tijd een heet hangijzer.