Labyad: 'Zijn visie is wennen, maar bij Utrecht praten ze nog lovend over Ten Hag'

Labyad: 'Zijn visie is wennen, maar bij Utrecht praten ze nog lovend over Ten Hag'

15-05-2018 08:04
67

Zakaria Labyad kijkt uit naar het weerzien met Erik ten Hag bij Ajax. De 25-jarige Marokkaan is ervan overtuigd dat de aanpak van de oefenmeester uiteindelijk aanslaat in Amsterdam.

"Zijn visie is wennen. Maar bij FC Utrecht zijn de spelers die zo gaan waarderen dat er nog steeds lovend over Ten Hag wordt gepraat", vertelt Labyad in De Telegraaf. "Met een hele voorbereiding in plaats van zoals dit seizoen halverwege in te stappen, denk ik dat zijn visie ook bij Ajax aanslaat en de spelers, club en fans er profijt van gaan hebben."

Wedden

Meer odds

Labyad weet wat hij kan toevoegen aan het spel van Ajax. "Scorend vermogen en gif. Dit seizoen heb ik laten zien dat ik makkelijk scoor (vijftien goals, red.). En ik ben geen lieverdje op het veld, iemand die tegen de grens aan voetbalt en er soms overheen gaat", stelt de aanvallende middenvelder. "Dit jaar had ik me voorgenomen om veel goals te maken, assists te geven en wedstrijden te winnen. Ook daar slaagde ik met mijn ploeggenoten in. Met de transfer naar Ajax als beloning."