Veel belangstelling voor Fortuna-ster: 'Uit die landen, maar ook uit Eredivisie'

Veel belangstelling voor Fortuna-ster: 'Uit die landen, maar ook uit Eredivisie'

15-05-2018 09:44
13

Lisandro Semedo kan na een topseizoen met Fortuna Sittard op de nodige belangstelling rekenen. Volgens de 25-jarige aanvaller is er interesse van clubs uit Duitsland, Engeland en Nederland.

De interesse is nog niet zo concreet dat Semedo al met clubs heeft gesproken. "Maar ik houd wel alle opties open. Ik zou me graag alsnog willen bewijzen in Engeland, maar het kan alle kanten op", zegt hij tegen 1Limburg. In het seizoen 2015-2016 speelde hij kortstondig voor het Engelse Reading. "Toen was ik nog jong. Ik wil ooit nog eens terug naar Engeland. Er is interesse uit dat land, maar ook uit Duitsland en de Eredivisie."

Dat betekent niet dat Fortuna kansloos is. "Nee, ik ben nu in gesprek met Fortuna Sittard." De aanvaller wordt door de Limburgse club voor twee jaar gehuurd van het Cypriotische Apollon Limasol. Hij zou dus sowieso nog een jaar bij de promovendus moeten blijven. Daarnaast heeft Fortuna een optie om hem definitief in te lijven. "Daarover zijn we eigenlijk al akkoord."

De vleugelspeler, die dit seizoen vijftien keer scoorde én vijftien assists gaf, levert Fortuna hoe dan ook geld op, aangezien zijn huurcontract moet worden afgekocht als hij een transfer maakt. Overigens wordt de Portugees door verschillende Turkse media ook aan Galatasaray gelinkt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie