Voor één dag transferbaas van PSV: wie zou jíj deze zomer kopen en verkopen?

Voor één dag transferbaas van PSV: wie zou jíj deze zomer kopen en verkopen?

15-05-2018 11:15
127

Het Eredivisie-seizoen 2017/2018 zit er bíjna op en dus kan het grote speculeren beginnen. Wat gebeurt er met de sterren van PSV, Ajax en Feyenoord? Welke spelers verkassen naar het buitenland? En wie staan er eigenlijk op de verlanglijstjes van de top-drie? Ideaal discussiemateriaal natuurlijk. Jíj krijgt nu op VoetbalPrimeur de kans om voor één keer de grote transferbaas in Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam te zijn.   

Of-ie blijft is nog even spannend, aangezien er een aanbod van Everton op tafel ligt, maar mocht Marcel Brands gewoon technisch manager van PSV blijven, dan staat hem een hectische zomer te wachten. Tal van spelers van de kampioen staan - als we de geruchten moeten geloven - in de belangstelling. Santiago Arias wil weg, Marco van Ginkel keert waarschijnlijk terug naar Londen en wellicht gaat ook Luuk de Jong op zoek naar een nieuwe uitdaging. Brands moet dus op zoek naar vervangers. Een beetje hulp is vast welkom. Jij kan nu voor één keer de transferbaas van PSV uithangen door jouw visie te delen. 


VoetbalPrimeur is héél benieuwd naar de visie van ons publiek. Laat je stem horen onder dit artikel en vertel in een comment wie er wat jou betreft naar Eindhoven móet komen. Zie je in de Eredivisie een pareltje rondlopen? Of denk je juist dat PSV zich op de Zuid-Amerikaanse markt moet begeven? Op welke positie heeft PSV sowieso versterking nodig? En gaan Jeroen Zoet en Hirving Lozano voor de hoofdprijs verkassen of blijven ze tóch nog een jaartje in het Philips Stadion?

De beste, leukste en/of meest verrassende comments bundelen we over een paar dagen. Daarna mogen jullie in huid kruipen van Marc Overmars (Ajax) en Martin van Geel (Feyenoord). Voor nu: barst los!