Linssen ziet zichzelf bij Ajax spelen: 'Dan zullen we er nooit achter komen'

Linssen ziet zichzelf bij Ajax spelen: 'Dan zullen we er nooit achter komen'

15-05-2018 12:09
68

Bryan Linssen hoopt dat hij de stap kan maken naar een Nederlandse topclub. De buitenspeler van Vitesse denkt dat hij bij Ajax prima meekan.

"Dat vind ik moeilijk. Ik denk dat ik daar mee zou kunnen voetballen", zegt Linssen tegen de NOS. "Als die club voor mij niet komt, zullen we er nooit achter komen. Ik heb nog niet met m'n zaakwaarnemer gesproken over andere clubs. Ik weet dat er één club geïnteresseerd is in mij. Dat is Atlético Ananas. Dat moest ik zeggen van de jongens", lacht Linssen.

Dan serieus: "Ik heb nog niet over andere clubs gepraat met m'n zaakwaarnemer en heb ook echt geen flauw idee of er clubs gebeld hebben of niet, dus weet ook niet of er topclubs zijn die interesse hebben."

Linssen heeft een topseizoen achter de rug bij Vitesse en lijkt klaar voor een nieuwe stap. "Ik ben belangrijk geweest voor het team. Heb veel goals gemaakt en assists geven. Nu ook weer in de play-offs. Je fietst er gewoon doorheen. Je maakt doelpunten en hebt geen gezeur of gezeik. Dan is het ook gewoon superleuk."

"Ik wil er nu gewoon alles uithalen. Als ik zo'n jaar kan draaien bij een topploeg, hoeft er geen knop om. Ik zou het moeten meemaken om erover mee te kunnen praten, denk ik."