'Positieve Kramer in wachtkamer, megaschorsing 'opgelost' door slimme constructie'

'Positieve Kramer in wachtkamer, megaschorsing 'opgelost' door slimme constructie'

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 18:16di 15-05-2018 om 18:16

Michiel Kramer wil graag de overstap maken naar Maccabi Haifa. De Nederlandse spits heeft een bezoek gebracht aan de Israëlische club en dat is bevallen, zo meldt FOX Sports dinsdag. 

Vorige week wist VI te melden dat Kramer in de belangstelling staat van Maccabi Haifa, waar Fred Rutten trainer en Mohamed Allach technisch directeur is. Nu Kramer na zijn bezoek aan de club positief gestemd is over een eventuele transfer, is het voor hem wachten op een concrete aanbieding. Die is er vooralsnog niet volgens FOX Sports, dus neemt de voormalig Feyenoorder plaats in de wachtkamer. 

Kramer werd in april weggestuurd bij Sparta Rotterdam, nadat hij tegenstander Alexander Büttner in het gezicht schopte en een schorsing van zeven wedstrijden kreeg. De club en speler kwamen elkaar nog wel tegemoet met een bijzondere constructie: Kramer leverde een deel van zijn salaris in maar mocht wel onder contract blijven tot 1 juli. Daarmee zit hij formeel gezien zijn schorsing uit.

Dat Sparta na de Eredivisie-duels ook nog play-offs om promotie/degradatie moest spelen, was voor Kramer goed nieuws. Sparta overleefde de halve finale en speelt in de finale tegen FC Emmen. Door die vier extra wedstrijden zit de schorsing van Kramer erop en kan hij met een schone lei aan een nieuw avontuur beginnen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws