Update: Bournemouth en FC Augsburg melden zich voor Nederlandse keeper

Update: Bournemouth en FC Augsburg melden zich voor Nederlandse keeper

16-05-2018 13:12
39

SC Telstar raakt deze zomer een aantal steunpilaren kwijt. Onder meer doelman Rody de Boer staat in de belangstelling van verschillende clubs en Telstar gaat er vanuit dat hij vertrekt. 

"De kans is wel groot dat Rody de Boer vertrekt. Er zijn twee clubs die zich gemeld hebben, maar die zijn nog niet concreet geworden met geld", zegt technisch manager Piet Buter tegen NH Nieuws

Het is nog onduidelijk of Telstar komend seizoen kan beschikken over uitblinkers Melvin Platje en Mohamed Hamdaoui. "Platje twijfelt. Hij heeft het wel naar zijn zin bij Telstar. Met Hamdaoui moeten wij nog in gesprek gaan", aldus Buter. 

Andrija Novakovich, afgelopen seizoen van onschatbare waarde voor de club uit Velsen, vertrekt sowieso. Hij werd gehuurd van Reading en keert dus terug naar Engeland. 

Telstar eindigde op een knappe zesde plek in de Jupiler League maar wist promotie naar de Eredivisie niet te realiseren. In een bloedstollend gevecht trok uiteindelijk De Graafschap aan het langste eind in de halve finale van de play-offs. 

Update 16/5 13.12 uur: Bournemouth en FC Augsburg zijn volgens het Algemeen Dagblad de twee ploegen die belangstelling hebben voor De Boer. Beide clubs hebben zich inmiddels in Velsen-Zuid gemeld.