FC Utrecht gaat poging wagen voor Feyenoorder: Ik hoop het, we gaan ervoor

FC Utrecht gaat poging wagen voor Feyenoorder: "Ik hoop het, we gaan ervoor"

15-05-2018 20:55
56

FC Utrecht gaat er alles aan doen om Simon Gustafson over te nemen van Feyenoord, zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. De middenvelder wordt dit seizoen verhuurd aan Roda JC en in Limburg maakt hij veel indruk. 

Hoe groot de kans is dat het Utrecht daadwerkelijk lukt om Gustafson in te lijven, kan Zuidam niet zeggen. "Ik hoop het, we gaan ervoor", zegt een strijdbare Zuidam in gesprek met FOX Sports. "Op het moment dat ik aangeef dat we serieus voor een speler gaan, dan hebben we daar serieus naar gekeken en zijn we overtuigd van de speler. We zijn overtuigd van zijn kwaliteiten, het is een speler die we er heel graag bij hebben."

Dinsdag bevestigde Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong al dat de Domstedelingen een poging gaan wagen voor Gustafson. Het contract van de Zweed loopt over een jaar af en daarom is voor Feyenoord alleen een koopdeal bespreekbaar. Mario Been, analist van FOX Sports, geeft in ieder geval een positief transferadvies. "Een uitstekende keuze, Gustafson. De opvolger van Ayoub. Veel creativiteit, ziet het spelletje goed: heerlijke speler", aldus Been.