Als Feyenoord echt geïnteresseerd is, dan weten ze ons te vinden

"Als Feyenoord echt geïnteresseerd is, dan weten ze ons te vinden"

15-05-2018 21:04
37

Ricky van Wolfswinkel lijkt open te staan voor een transfer naar Feyenoord. De 29-jarige spits van FC Basel wordt de laatste tijd steeds vaker gelinkt aan de Rotterdammers. Van Wolfswinkel weet niet of de interesse concreet is.

"Ik hoor de geruchten natuurlijk ook. Het komt ook in Zwitserland in de pers, maar dat is het ook", zegt Van Wolfswinkel tegen FOX Sports. "Of er wat speelt? Niet dat ik weet. Dat is ook de afspraak met m'n zaakwaarnemer Louis Laros. Ik hoef geen dingetjes te weten. Als iets serieus is, hoor ik het wel. Ik wil me daar niet druk over maken. Als Feyenoord echt geïnteresseerd is, dan weten ze ons te vinden. Dan kunnen ze bellen, zeker weten."

Van Wolfswinkel was dinsdagavond in Arnhem om afscheid te nemen van zijn oude ploeg. Vitesse speelt tegen FC Utrecht, waar Van Wolfswinkel ook een verleden heeft. "Er is een man die ik echt het allerbeste gun, dat is Frans van Seumeren (grootaandeelhouder van Utrecht, red.). Die mensen gun je echt het allerbeste. Het zou raar zijn om hier in een Utrecht-shirt afscheid te nemen", sluit hij lachend af.