'Ajax bereikt akkoord over vijfjarig contract; deze week onderhandelingen'

'Ajax bereikt akkoord over vijfjarig contract; deze week onderhandelingen'

16-05-2018 06:34
106

De transfer van Lisandro Magallan naar Ajax is een stap dichterbij. De Telegraaf weet dat de Amsterdamse club een mondeling akkoord heeft bereikt met Magallan. De Argentijnse verdediger kan een vijfjarig contract signeren in Amsterdam. 

Dat Magallan (24) hoog op het verlanglijstje van Ajax prijkt, is geen geheim. Directeur spelersbeleid Marc Overmars richtte zijn pijlen in januari ook al op de stopper. Toen ging Boca Juniors nog voor een transfers liggen. Nu lijkt Magallan alsnog de overstap naar de Eredivisie te maken.

De Telegraaf weet dat er aan het einde van de week onderhandeld wordt tussen Ajax en Boca. Blijkbaar moeten er dus nog enkele plooien gladgestreken worden tussen beide clubs. Naar verluidt kost Magallan zo'n 8,5 miljoen euro. Magallan speelt woensdagavond nog een wedstrijd met Boca. Ajax hoopt dat de stopper daarna zo snel mogelijk het vliegtuig pakt naar Nederland. 

Overmars is druk bezig met het samenstellen van de selectie voor vorig jaar. Eerder deze week werd Zakaria Labyad (FC Utrecht) vastgelegd. Hassane Bandé en Perr Schuurs werden ook al gecontracteerd.