Hazard laat toekomst afhangen van transferdaden Chelsea: 'Wil kampioen worden'

Hazard laat toekomst afhangen van transferdaden Chelsea: 'Wil kampioen worden'

16-05-2018 07:43
7

Eden Hazard laat zijn toekomst bij Chelsea afhangen van de ambities van de club op de transfermarkt. De 27-jarige Belg heeft een voorstel in beraad om zijn medio 2020 aflopende contract te verlengen.

Als Hazard zijn jawoord geeft kan hij de best betaalde Chelsea-speler in de historie worden. Volgens onder meer The Telegraph kan de aanvaller ruim 340.000 euro per week gaan verdienen. Het financiële plaatje geeft voor Hazard echter niet de doorslag. "Ik wacht op nieuwe spelers. Ik wil dat er goede spelers komen, want volgend seizoen wil ik de Premier League winnen."

Wedden

Meer odds

De spelmaker verwacht niet op korte termijn een beslissing te nemen. "Het is iets heel belangrijks, dus ik moet over veel dingen nadenken. Eén ding staat vast: ik voel me hier gelukkig." Aangezien Chelsea komend seizoen niet meedoet aan de Champions League, wordt het een flinke klus om komende zomer enkele toppers te strikken. Toch is de kans klein dat Hazard na het WK al vertrekt.

"Ik heb al vaak gezegd dat ik denk dat de FA Cup-finale van zaterdag tegen Manchester United niet mijn laatste wedstrijd voor Chelsea zal zijn. Na het WK werk ik toe naar een nieuw seizoen en ik ga ervan uit dat dat hier is", besluit Hazard.