Eredivisie-clubs lopen blauwtje bij maker van 30 goals: Ik wilde echt hogerop

Eredivisie-clubs lopen blauwtje bij maker van 30 goals: "Ik wilde echt hogerop"

16-05-2018 12:25
32

Mart Lieder kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur in Denemarken. Woensdag werd bekend dat de 28-jarige spits aan de slag gaat bij SønderjyskE. Afgelopen seizoen was Lieder namens FC Eindhoven goed voor dertig goals in de Jupiler League. 

Vanzelfsprekend waren er meerdere clubs in de race voor de transfervrije aanvaller. "Er was ook interesse uit de Eredivisie en van clubs in grotere tweede divisies. Ik wilde echt hogerop, niet per se gelijk bij een middenmoter, maar ploegen in de onderste regionen hadden niet direct mijn voorkeur", vertelt Lieder in gesprek met Voetbal International"Ik ben 28 en heb bij Eindhoven laten zien hoe ik het best tot mijn recht kom. Dat wil ik graag doortrekken."

"En ik ben ook blij dat er duidelijkheid is. In een vroeg stadium. Ik heb vaak genoeg lang gewacht of moeten wachten met het vinden van een club. Dan was ik niet de eerste keus en was ik afhankelijk van anderen. Dit plaatje klopte. Het is nu gewoon fijn zo. Eerst op vakantie nu en dan de focus op Denemarken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie