PSV- en Ajax-doelwit laat weinig los: Ik moet eerst met mijn familie praten

PSV- en Ajax-doelwit laat weinig los: "Ik moet eerst met mijn familie praten"

16-05-2018 15:48
61

Mason Mount heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen speelt. Ajax en PSV zijn in de markt voor het Chelsea-talent, dat dit seizoen veel indruk maakt op huurbasis bij Vitesse.

Na de overwinning van Vitesse op FC Utrecht in de play-offs om Europees voetbal liet Mount weinig los over zijn toekomst. "Ik weet het nog niet richting volgend seizoen. Ik ben er nog niet uit namelijk. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Ik weet echt nog niks, dus ik heb ook weinig te vertellen", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik moet eerst met mijn familie en Chelsea gaan praten. Ik ga terug en dan ga ik zien wat volgend seizoen me te bieden heeft."

Ajax en PSV houden de situatie van Mount in de gaten, maar ook buitenlandse clubs hebben belangstelling. In Engeland werd deze week gemeld dat Chelsea in de zomer een knoop gaat doorhakken over de middenvelder, die naar verluidt een prijskaartje heeft van elf miljoen euro. Overigens heeft de negentienjarige middenvelder zijn laatste wedstrijd voor Vitesse al gespeeld. Hij kreeg tegen Utrecht zijn tweede gele kaart in de play-offs en is geschorst voor de return.