Done deal in Tilburg: Willem II neemt middenvelder over van Fortuna Sittard

Done deal in Tilburg: Willem II neemt middenvelder over van Fortuna Sittard

16-05-2018 16:34
15

Driess Saddiki mag zich officieel speler van Willem II noemen. De Tilburgse club bevestigt woensdag dat de 21-jarige middenvelder overkomt van Fortuna Sittard.

Saddiki heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021. Woensdagochtend werd de rechtsbenige Limburger medisch gekeurd, waarna de laatste formaliteiten werd afgerond. Willem II heeft de optie om het driejarige contract van Saddiki met een seizoen te verlengen.

"Driess is een talentvolle speler die op relatief late leeftijd bij een profclub terecht is gekomen. Afgelopen seizoen heeft hij bij Fortuna zijn stempel gedrukt op de uiteindelijk promotie", reageert Joris Mathijsen, technisch directeur van de Tricolores, op de clubsite.

Saddiki werd in 2014 door Fortuna Sittard opgepikt bij amateurclub Sportclub Irene uit Tegelen. Sindsdien speelde hij in vier seizoenen zo'n 80 wedstrijden in het eerste elftal van de de Limburgse club, die volgend seizoen in de Eredivisie speelt. Saddiki was afgelopen jaar goed voor 38 optredens in de Jupiler League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie