Everton-bazen verwachten veel van Brands: Iedereen kan zien hoe succesvol hij is

Everton-bazen verwachten veel van Brands: "Iedereen kan zien hoe succesvol hij is"

16-05-2018 18:58
26

Bij Everton is men lyrisch over Marcel Brands. De beleidsbepalers van de Premier League-club verwachten veel van de technisch manager, die per 1 juni overkomt van PSV. 

Farhad Moshiri, grootaandeelhouder van de club, ziet de komst van Brands met plezier tegemoet. "Marcels prestaties hebben hem een goede reputatie gegeven in Europa en ik ben heel blij dat we zijn drive, energie en expertise naar Everton hebben kunnen halen", aldus Moshiri op de website van Everton.

"In onze gesprekken werd mij duidelijk dat wij dezelfde visie voor deze club hebben. Marcel heeft ons veel te brengen in onze doelstelling om beter te worden en de strijd aan te gaan met de topteams in de Premier League", zegt de Iraniër. 

Ook voorzitter Bill Kenwright heeft een hoge pet op van Brands. "Iedereen kan zien hoe succesvol Marcel in de afgelopen jaren is geweest. Ik weet zeker dat zijn komst wordt bejubeld door alle Everton-fans", zegt de voorzitter.

Hoog op het prioriteitenlijstje van Brands staat het zoeken van een nieuwe manager. De club zit zonder trainer nadat het contract van Sam Allardyce niet werd verlengd.