Vilhena blij met aanblijven teamgenoot: Ik hoopte al dat hij door zou gaan

Vilhena blij met aanblijven teamgenoot: "Ik hoopte al dat hij door zou gaan"

16-05-2018 20:30
12

Robin van Persie besloot zijn carrière nog een jaar op te rekken en daar is Tonny Vilhena blij mee. Zijn Feyenoord-collega, die zelf nog niet veel wil prijsgeven over zijn eigen toekomst, is blij met dat nieuws. In gesprek met FOX Sports spreekt hij zijn waardering uit voor de topscorer aller tijden van Oranje.

In de winterstop keerde Van Persie terug bij Feyenoord. Naarmate het seizoen vorderde, werd de routinier fitter en ging hij meer speelminuten maken. Vilhena is dan ook niet verrast dat hij heeft besloten er nog een jaar aan vast te plakken in De Kuip. "Ik kan niet door zijn ogen kijken, maar ik hoopte al dat hij door zou gaan."

Van Persie had bij zijn rentree al met de clubleiding afgesproken dat er aan het einde van het seizoen geëvalueerd zou worden en pas dan zou worden besloten of de optie wordt gelicht. Dat is nu gebeurd. "Mooi, leuk. Ook voor Robin. Ik hoop dat we nog veel van hem kunnen zien", aldus Vilhena, die geen moment lijkt te hebben getwijfeld aan de capaciteiten van de spits. "Hij heeft het uitstekend gedaan, ook in de wedstrijden waarin hij inviel."