PSV heeft een heel genereus aanbod gedaan, waardoor ik ben gaan twijfelen

"PSV heeft een heel genereus aanbod gedaan, waardoor ik ben gaan twijfelen"

17-05-2018 00:20
32

PSV heeft alles op alles gezet om Marcel Brands in Eindhoven te houden. De technisch manager, wiens overstap naar Everton woensdag wereldkundig werd gemaakt, kon een nieuw en verbeterd contract tekenen.

Op die manier hoopte PSV ervoor te zorgen dat Brands (56) niet naar Engeland verkaste en de komende jaren in Eindhoven zou blijven. "PSV heeft een heel genereus aanbod gedaan, waardoor ik ben gaan twijfelen. Dit weekend heb ik toch de knoop doorgehakt", vertelt de hoofdrolspeler aan het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

Het vertrek van Brands hing al geruime tijd in de lucht. "Het eerste contact met Everton dateerde al van 2016. Op dat moment had ik mijn woord al aan PSV gegeven en wilde ik niet vertrekken. Volgens mij waren de contracten nog niet eens getekend."

Met een gerust hart trekt hij de deur achter zich dicht in Eindhoven. "Met een kampioenschap van het eerste elftal en ook mooie prestaties in de jeugdopleiding (PSV O19 én PSV O17 pakten de titel, red.) is er dit seizoen iets goeds neergezet. De beslissing om weg te gaan, heb ik afgelopen weekend genomen."

Lees ook: Everton-bazen verwachten veel van Brands: "Iedereen kan zien hoe succesvol hij is"