Babel bestookt door Feyenoord-fans: 'Geen zorgen, ik kom niet naar Feyenoord'

Babel bestookt door Feyenoord-fans: 'Geen zorgen, ik kom niet naar Feyenoord'

17-05-2018 12:58
100

Een vreemde gewaarwording voor Ryan Babel, donderdagochtend. Hij wordt op social media overspoeld door Feyenoord-fans die willen weten of hij naar De Kuip komt.

In de vaak niet zo betrouwbare Turkse pers sijpelde donderdag het bericht door dat Feyenoord een aanbieding heeft neergelegd bij Babel. Heel waarschijnlijk is dat niet. De 31-jarige spits van Besiktas en het Nederlands elftal reageert met een opgetrokken wenkbrauw en duidelijke boodschap.

Wedden

Meer odds

'Mijn prive berichten overspoeld door Feyenoord supporters met de vraag of ik wel of niet naar de Kuip kom...', twittert Babel. 'Zag even later dat er iets in t nieuws is gekomen... dus ik begrijp de berichten.. maar laten we t direct de wereld uit helpen.. Geen zorgen ik kom niet naar Feyenoord..'

Babel heeft een contract tot medio 2019 bij Besiktas. In Turkije staat hij er goed op, na 12 doelpunten in 31 competitiewedstrijden. De Oranje-international heeft daarnaast een verleden bij Ajax, wat een overstap naar Feyenoord nog onwaarschijnlijker maakte. Hij speelde verder voor onder meer Liverpool, Hoffenheim en Deportivo La Coruña.