'Real creëert rookgordijn: niet Neymar maar andere peperdure ster het toptarget'

'Real creëert rookgordijn: niet Neymar maar andere peperdure ster het toptarget'

17-05-2018 14:44
32

Real Madrid wil deze zomer niet Neymar, maar Kylian Mbappé presenteren als grote zomeraankoop. Dat meldt het Spaanse Sport. De geruchten rond Neymar zouden enkel dienen als rookgordijn. 

De Braziliaanse sterspeler van PSG wordt in het geruchtencircuit al langer gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, maar concrete aanwijzingen voor een daadwerkelijke transfer zijn er nog niet. Volgens Sport heeft dat een duidelijke reden: Real wil niet Neymar, maar het Franse toptalent Mbappé inlijven. 

De interesse rond Neymar zou dan ook gebruikt worden als rookgordijn, zodat de Spaanse grootmacht in alle rust een megatransfer van Mbappé kan voorbereiden. Afgelopen zomer was Real ook al dichtbij de komst van de Franse aanvaller, maar toen trok PSG aan het langste eind na onderhandelingen met AS Monaco.

Real-trainer Zinedine Zidane zou de voorkeur geven aan Mbappé. De negentienjarige aanvaller kan beter inspelen op de behoeften van Zidane, zeker nu een vertrek van Karim Benzema aanstaande lijkt en de carrière van Cristiano Ronaldo op zijn einde loopt. Mbappé heeft een contract tot 2022 in Parijs.