Volkskrant vraagt Overmars om reactie: 'Zijn niet doorgegaan op voorstel Spurs'

Volkskrant vraagt Overmars om reactie: 'Zijn niet doorgegaan op voorstel Spurs'

17-05-2018 19:43
88

Directeur spelersbeleid Marc Overmars bevestigt dat Ajax met Tottenham Hotspur aan het onderhandelen was over een transfer van Justin Kluivert. De Premier League-club wilde hem contracteren en vervolgens nog twee jaar in Amsterdam laten spelen.

Kluivert gaf in een uitgebreid interview met de Volkskrant aan dat hij zijn contract bij Ajax niet gaat verlengen omdat er teveel gebeurd is. De negentienjarige aanvaller kreeg van zaakwaarnemer Mino Raiola 'op het laatste moment' te horen dat Overmars met Spurs aan het onderhandelen was over een Kluivert-transfer, terwijl hij zelf helemaal niet naar die club wilde.

De Volkskrant heeft Overmars om een reactie gevraagd. 'In de gesprekken met Spurs over Sánchez is zijdelings over Justin gesproken', zo laat hij weten in een schriftelijke reactie. 'Het voorstel van Spurs was dat hij dan nog twee jaar in Amsterdam zou spelen en dat hij daarna naar Spurs zou gaan. Daar zijn we verder niet op doorgegaan, omdat we toen zelf het contract met Justin wilden verlengen. Net zoals we dat nu ook nog willen.'

Lees ookKluivert niet blij met Ajax: "Ik hoorde dat op het laatste moment"

Lees ookKluivert stuurt aan op vertrek bij Ajax: "Ik voel me onder druk gezet"