Advocaat not amused: 'Die meneer of mevrouw zegt dan ook niets'

Advocaat not amused: 'Die meneer of mevrouw zegt dan ook niets'

17-05-2018 21:13
24

Dick Advocaat hekelt de rol van Allard Lindhout tijdens FC Emmen - Sparta. De scheidsrechter besloot, ook ná het zien van de videobeelden, om middenvelder Stijn Spierings geen strafschop te kennen, nadat hij overduidelijk naar de grond werd getrokken. 

"Dat dacht jij toch ook? Jullie hebben toch ook een mening, waarom moet ik het altijd vertellen? Ik dacht waarschijnlijk hetzelfde als wat jij dacht", countert Advocaat in gesprek met FOX Sports. "Wat kun je eraan doen? Dit zijn heel essentiële mogelijkheden. Er is dan een videoscheidsrechter aanwezig."

"Die meneer of mevrouw, ik weet niet eens wie er zit, zegt dan ook niets. Ik heb het net teruggezien. Ja, sorry hoor. Als je dit niet durft te geven..Het gebeurt, maar het mag niet gebeuren. Het heeft zo weinig zin om daar iets over te zeggen. Daar wacht ik nog even mee."

Emmen en Sparta speelden met 0-0 gelijk. Zondag gaat bepalen wie er naar de Eredivisie gaat. Advocaat: "Dat wordt gewoon een moeilijke wedstrijd. We spelen thuis en daar doen we het qua resultaten goed. We hebben een fantastisch publiek, Emmen had dat vandaag ook. Nu moeten we het thuisvoordeel mee gaan pakken. Emmen deed het uit bij NEC ook goed."