Update: 'Zaakwaarnemer Dumfries duikt op in Eindhoven, nog geen akkoord'

Update: 'Zaakwaarnemer Dumfries duikt op in Eindhoven, nog geen akkoord'

18-05-2018 23:17
92

PSV heeft vier miljoen euro geboden op Denzel Dumfries. De club ziet in de rechtsback van sc Heerenveen de ideale vervanger van Santiago Arias. Van Arias wordt verwacht dat hij deze zomer vertrekt uit Eindhoven.

PSV is al langer geïnteresseerd in Dumfries en heeft nu een bod gelanceerd op de rechtsback, meldt de Leeuwarder Courant.  Technisch manager Gerry Hamstra wilde niet reageren op de interesse van PSV. "We hebben vorig jaar behoorlijk verkocht. En ook nu staat er kapitaal op het veld. Het is logisch dat clubs achter onze spelers aanzitten", zo laat hij weten aan de eerdergenoemde krant.

Het is nog niet zeker dat Arias vertrekt bij PSV, maar in Eindhoven houden ze wel rekening met een transfer van de Colombiaanse vleugelverdediger. Arias wordt gelinkt aan een transfer naar de Premier League, maar ook Juventus zou voor hem in de race zijn. PSV hoopt een transfer van Arias op te vangen met Dumfries.

PSV heeft vier miljoen euro geboden op Dumfries, maar het Eindhovens Dagblad weet dat Heerenveen dat te weinig vindt. De club wil zes miljoen euro ontvangen voor de vleugelverdediger. Technisch manager Marcel Brands wil het bod van PSV niet bevestigen. Wel laat hij weten dat Joshua Brenet opschuift naar rechts als Arias vertrekt.

Update 18/5 23.17: PSV is volop in onderhandeling over een transfer van Dumfries: volgens het Eindhovens Dagblad is de zaakwaarnemer van de back vrijdag in het Philips Stadion, maar van een akkoord met Heerenveen lijkt nog geen sprake. De vraagprijs van de Friezen lijkt vooralsnog het grootste struikelblok te zijn.