Sport: Barcelona is bijna klaar met onderhandelingen en betaalt 100 of 115 miljoen

Sport: Barcelona is bijna klaar met onderhandelingen en betaalt 100 of 115 miljoen

18-05-2018 11:38
46

De kans is groot dat Antoine Griezmann op korte termijn de overstap maakt naar FC Barcelona. Het Catalaanse Sport meldt vrijdag dat de onderhandelingen in de afrondende fase zitten.

Barcelona klopte vorig jaar aan bij Griezmann en na lang getouwtrek met de Franse spits en zijn club Atlético Madrid, is een akkoord in zicht. In de komende dagen moeten de puntjes op de i worden gezet. Met de transfer van Griezmann is een bedrag tussen de 100 miljoen en 115 miljoen euro gemoeid.

De exacte hoogte van de transfersom is afhankelijk van Atlético, meldt Sport. Gaat de Europa League-winnaar akkoord met het bod van 115 miljoen euro, dan is Barça dat bereid te betalen om de goede vrede te bewaren. De Catalaanse grootmacht kan ook anderhalve maand wachten en dan de minimale afkoopsom van 100 miljoen euro in het contract van Griezmann betalen, mocht Atlético tegenstribbelen.

In Camp Nou ligt een vijfjarig contract voor Griezmann. De handtekeningen worden volgens Sport in elk geval vóór aanvang van het WK in Rusland gezet.