Ziyech looft 'mooie club': 'Niet slecht. Lekker dichtbij. Kun je thuis eten'

Ziyech looft 'mooie club': 'Niet slecht. Lekker dichtbij. Kun je thuis eten'

Gepubliceerd: vrijdag 18 mei 2018 om 14:24vr 18-05-2018 om 14:24

Hakim Ziyech geeft aan gecharmeerd te zijn van Borussia Dortmund. De Ajacied maakt niet zomaar een keuze over zijn toekomst, maar vertrekt alleen als het totale plaatje klopt. De Bundesliga is een mogelijke bestemming.

"Of Duitsland iets voor mij is? Dat weet ik niet. Het hangt van de club af. Dortmund? Dat is een mooie club, ja", lacht Ziyech bij Andy in de Auto. "Het is te rijden. Het valt mee. Vanaf Enschede is het iets van een uur ofzo, niet eens. Dortmund zou niet slecht zijn. Lekker dichtbij. Kun je thuis eten", zegt hij met een knipoog.

Ziyech blijkt ook geen fan van vliegreizen. Zodra hij in een vliegtuig plaatsneemt, krijgt hij het benauwd. "Niet altijd, maar wanneer er turbulentie is..Je kunt niets doen. Ik zit dan wel echt van: wat gebeurt hier? Ik vloog een keer van Marokko naar Kaapverdië. Een vlucht van 3,5 uur. We hadden 3,5 uur turbulentie. Ik dacht echt dat het over was. Ik scheet in m'n broek."

Mocht Dortmund de nieuwe club van Ziyech worden, dan kan hij zich opmaken voor lange trainingsessies. De Ajacied zei onlangs dat de Ajax-selectie onder Erik ten Hag een stuk langer traint dan onder voorgaande trainers. "Vergeleken met wat we gewend zijn, misschien is dat het ook wel. In Duitsland trainen ze ook lang."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws