'Flinke klus voor NAC: club wil shoppen in Heerenveen, Groningen en Eindhoven'

'Flinke klus voor NAC: club wil shoppen in Heerenveen, Groningen en Eindhoven'

19-05-2018 09:14
18

NAC Breda hoopt deze zomer spelers op te halen bij een aantal clubs uit de Eredivisie en Jupiler League. Het gaat om spelers van FC Groningen, sc Heerenveen, Jong PSV, De Graafschap en NEC.

NAC is op zoek naar een (ervaren) keeper, een rechts- én een linksback, een linksbenige centrale verdedige, een tot twee creatieve middenvelders, twee vleugelaanvallers en een spits, meldt BN De Stem.

Voor die posities zijn doelman Wouter van der Steen (Heerenveen), rechtsback Bram van Vlerken (Jong PSV), linksback Joëll van Nieff (FC Groningen), middenvelder Mark Diemers (De Graafschap) en naar verluidt Arnaut Groeneveld (NEC) in beeld, schrijft de ochtendkrant. Groeneveld staat naar verluidt in de belangstelling van Manchester City. De uitblinker van NEC zou dan vervolgens verhuurd worden aan NAC, met wie de club een samenwerkingsverband heeft.

NAC dreigt een groot aantal basisspelers te zien vertrekken. De Manchester City-huurlingen vertrekken sowieso. De club is in gesprek met Mounir El Allouchi en Arno Verschueren. Ook Nigel Bertrams, Fabian Sporkslede en Bart Meijers lijken een toekomst te hebben.