Als er een bod van 80 miljoen euro komt, kijk ik er niet eens naar

"Als er een bod van 80 miljoen euro komt, kijk ik er niet eens naar"

19-05-2018 12:13
5

Olympique Marseille is niet van plan om Florian Thauvin voor een appel en een ei van de hand te doen. Integendeel: de smaakmaker van de Franse club draagt een enorm prijskaartje met zich mee. 

Marseille-president Jacques-Henri Eyraud gaat een flinke transfersom vragen voor de 25-jarige aanvaller. Onder meer Bayern München en Atlético Madrid zijn geïnteresseerd. "Als er een bod van 80 miljoen euro komt, kijk ik er niet eens naar", aldus Eyraud tegen SFR Sport

"Hij realiseert zich dat Olympique Marseille hem veel heeft gegeven. Dit is niet het einde van het verhaal. Er zijn nog meer mooie hoofdstukken om te schrijven. We rekenen op hem voor komend seizoen, hij zal ons nog meer gaan brengen", voorspelt de president van de Ligue 1-club. 

Met 22 competitietreffers was Thauvin van onschatbare waarde. "Hij heeft een geweldig seizoen gehad, hij is een geweldige speler. Hij is gegroeid en volwassen geworden, de coach heeft hem geholpen om zijn doelen te bereiken en zelfs meer dan dat. De statistieken spreken voor zich."

Thauvin is tijdens het WK in Rusland actief met Frankrijk.