'Bayern München legt 60 miljoen euro klaar voor vedette van Valencia'

'Bayern München legt 60 miljoen euro klaar voor vedette van Valencia'

19-05-2018 15:56
15

Bayern München wil grof geld betalen voor Valencia-ster Rodrigo. Dat schrijven Spaanse media dit weekend. De viervoudig international van Spanje heeft een prijskaartje van ongeveer 60 miljoen euro. 

De 27-jarige Rodrigo heeft een uitstekend seizoen achter de rug in de Primera Division. Namens nummer vier Valencia tekende hij voor 19 doelpunten in 42 officiële duels. Rodrigo zou nu azen op een toptransfer naar Duitsland of Engeland. 

Marca meldt dat Bayern ongeveer 60 miljoen euro wil betalen voor de aanvaller. Rodrigo heeft in Mestalla nog een contract tot medio 2022. De voormalig speler van Real Madrid en Benfica is overigens een neef van Thiago Alcantara. Hij speelt al een paar jaar voor de kampioen van Duitsland.  

Bailey
In de afgelopen dagen dook in Duitsland het gerucht op dat Bayern ondertussen ook het vizier heeft gericht op Bayer Leverkusen-aanvaller Leon Bailey. De Jamaicaanse revelatie zou in München de concurrentie moeten aangaan met Arjen Robben, Franck Ribéry en Douglas Costa. BILD weet echter dat Bayern géén poging gaat wagen om Bailey in te lijven.