'Manchester City wil Zinchenko betrekken in megadeal van 65 miljoen euro'

'Manchester City wil Zinchenko betrekken in megadeal van 65 miljoen euro'

20-05-2018 10:56
17

Manchester City hoopt Oleksandr Zinchenko te kunnen betrekken in een deal met SSC Napoli. De kampioen van Engeland wil Jorginho dolgraag overnemen van de Italiaanse topclub. Napoli vraagt echter een enorm bedrag voor de controleur. 

Engelse media weten dat Man City Jorginho zo'n 40 à 50 miljoen euro waard vindt. Napoli, de nummer twee van de Serie A, denkt zelf meer aan een prijskaartje van minimaal 65 miljoen euro. Dat is zelfs het steenrijke City te gortig. 

The Citizens hopen nu dat Napoli bereid is om te luisteren naar een andere oplossing. Pep Guardiola wil Zinchenko opofferen om de komst van Jorginho mogelijk te maken. Afgelopen zomer stond Zinchenko in de belangstelling van Napoli. Toen wilde City hem niet laten gaan.

De 21-jarige Zinchenko werd in 2016 ingelijfd door City. Afgelopen seizoen stalde de grootmacht uit Manchester het talent bij PSV. Deze jaargang kwam de international van Oekraïne tot acht optredens in de Premier League. Het contract van Zinchenko loopt door tot medio 2021.