Vitesse-ster denkt aan transfer naar Amerika: 'Barça heeft zich niet gemeld, haha'

Vitesse-ster denkt aan transfer naar Amerika: 'Barça heeft zich niet gemeld, haha'

20-05-2018 13:24
13

Een avontuur in de Major League Soccer lonkt voor Guram Kashia. In gesprek met ELF Voetbal bevestigt de dertigjarige aanvoerder van Vitesse de belangstelling uit de Verenigde Staten. 

Kashia maakt er al weken geen geheim van dat het na acht jaar in Arnhem wellicht tijd is voor een nieuwe stap in zijn carrière. "Of een transfer naar de Verenigde Staten tot de opties behoort? Zeker. Ik ben een fan van The States. Hiphop, NBA, de sportcultuur en de mentaliteit. The American Dream, hè?", aldus de verdediger.

"Wie weet kan ik daar wel een ster verdienen op Hollywood Boulevard, haha. Vako Qazaishvilli speelt ook in Amerika en heeft al goede verhalen verteld. Er speelt wel het een en ander, over een paar weken weet ik meer."

Voordat Kashia een beslissing neemt, gaat hij éérst z'n rust pakken. "Ik ga een paar dagen naar Italië en daarna heb ik nog twee interlands met Georgië voordat mijn echte zomervakantie begint. Wat er daarna gebeurt zien we dan wel. Nee, Barcelona en Real Madrid hebben zich nog niet gemeld, haha."

Lees ook: Vitesse wint óók in stadion Galgenwaard en mag Europa in