Graafschap-preses teleurgesteld in fans: Ongedisciplineerd en tegen de afspraak

Graafschap-preses teleurgesteld in fans: "Ongedisciplineerd en tegen de afspraak"

20-05-2018 21:25
94

Martin Mos, voorzitter van De Graafschap, is teleurgesteld in de supporters van zijn club. Na de gewonnen wedstrijd tegen Almere City FC was er een pitch invasion op De Vijverberg.

Mos is daar boos over. "Ik vind dat ongedisciplineerd en tegen de afspraak in. Heel erg jammer", laat de voorzitter weten aan Omroep Gelderland. Vooraf was afgesproken dat de fans niet meteen het veld zouden bestormen. "Ik had de hoop dat ze zich daaraan zouden houden, want we wilden Almere een normale aftocht geven. En dan gebeurt dat niet. Ik vind dat heel erg jammer. Ze moeten ook een keer nadenken."

Veel woorden wil Mos er verder niet aan vuilmaken. "Het gaat nu om De Graafschap en het feit dat we gepromoveerd zijn. Dat is verdomd belangrijk voor de club, want het scheelt gewoon een miljoen euro. En ik denk dat we beter af zijn in de Eredivisie", zegt hij. Eigenlijk geloofde Mos zondagmiddag niet meer in promotie. "Ik had het eigenlijk al een beetje opgegeven. Ik vond Almere veel beter dan De Graafschap. We hebben gewoon gemazzeld."