De Vrij hét onderwerp van gesprek in Italië na veroorzaken cruciale pingel

De Vrij hét onderwerp van gesprek in Italië na veroorzaken cruciale pingel

21-05-2018 11:33
34

Stefan de Vrij heeft in Italië voor veel ophef gezorgd. De Nederlander startte in de basis bij SS Lazio tegen Internazionale in een rechtstreeks duel om plaatsing voor de Champions League. Internazionale won met 3-2 mede dankzij een door De Vrij veroorzaakte penalty. 

Voor de centrale verdediger komt de toch al ongelukkige situatie érg slecht uit: De Vrij vertrekt deze zomer transfervrij naar uitgerekend Internazionale. Lazio-trainer Simone Inzaghi nam het na afloop voor De Vrij op. "De Vrij speelde een geweldige wedstrijd, ik zou hem de komende honderd wedstrijden gewoon weer opstellen. Hij had die tackle op Icardi misschien niet moeten inzetten, maar we hadden daarna ook pech met die rode kaart van Senad Lulic vlak na de 2-2."

Ook 'slachtoffer' Mauro Icardi, die volgend seizoen vermoedelijk samenspeelt met De Vrij, steunt de Nederlander. "Dit is het lot, iedere voetballer doet zijn uiterste best voor het resultaat. Dit heeft hij natuurlijk niet bewust gedaan", aldus de Argentijnse spits.

Bekijk hieronder het bewuste moment: