'Liverpool zoekt extra verdediger en scout twee mogelijke Van Dijk-partners'

'Liverpool zoekt extra verdediger en scout twee mogelijke Van Dijk-partners'

21-05-2018 15:32
27

Liverpool-manager Jürgen Klopp hoopt komend seizoen minstens één extra centrale verdediger aan de selectie van The Reds toe te voegen. Volgens The Independent heeft Liverpool twee potentiële collega's voor Virgil van Dijk op het oog.

James Tarkowski van Burnley en Newcastle United-aanvoerder Jamal Lascelles zijn volgens het Britse medium de twee uitverkorenen. Tarkowski (foto) speelde dit seizoen 31 wedstrijden namens de verrassende nummer zeven van de Premier League en debuteerde in maart voor het Engelse nationale team. De 25-jarige stopper verlengde dit seizoen zijn contract bij Burnley en ligt nog tot medio 2022 vast.

Ook Lascelles ondertekende dit seizoen een nieuwe verbintenis en staat nog tot de zomer van 2023 onder contract in Newcastle. De verdediger maakte dit seizoen een prima indruk in de Premier League, maar is nog niet verder gekomen dan Jong Engeland. Eén van beide spelers moet Liverpool meer keuzemogelijkheden centraal achterin geven. The Reds konden dit seizoen kiezen tussen Van Dijk, Joël Matip, Dejan Lovren en Ragnar Klavan.