Seedorf houdt alle opties open: Ook ik sta open voor andere projecten

Seedorf houdt alle opties open: "Ook ik sta open voor andere projecten"

21-05-2018 19:36
22

Clarence Seedorf heeft Deportivo La Coruña niet weten te behoeden voor degradatie en het is nog zeer de vraag of club en trainer aan elkaar verbonden blijven. Nadat sportief directeur Carmelo Del Pozo had laten doorschemeren uit te kijken naar een alternatieve coach, houdt ook de Nederlander alle opties open. Dit meldt Marca.

De bestuurder gaf aan een langere samenwerking met Seedorf niet uit te sluiten, maar wilde nog geen knoop doorhakken. Seedorf lijkt hetzelfde standpunt te hebben ingenomen. "Na de wedstrijd tegen Valencia, mag iedereen met iedereen praten", verwijst de 87-voudig international naar het officiële einde van het seizoen 2017-2018. Deportivo besloot het seizoen met een nederlaag, maar was al weken daarvoor gedegradeerd.

"Als ik geen concreet aanbod krijg en er komen andere mogelijkheden voorbij, dan sta ik daarvoor open. Net zoals de club ervoor heeft gekozen te willen luisteren naar andere coaches en aanbiedingen, zal ik ook openstaan voor andere projecten", besluit Seedorf, die eerder in zijn trainersloopbaan kortstondig voor AC Milan en later Shenzhen Xiangxue werkte.