'Geruchten worden sterker: Man United jaagt op ontevreden bankzitter Chelsea'

'Geruchten worden sterker: Man United jaagt op ontevreden bankzitter Chelsea'

21-05-2018 19:55
34

De geruchten over een zomers vertrek van Willian bij Chelsea worden steeds sterker. De aanvallende middenvelder kan niet rekenen op een basisplaats en wordt al enkele dagen gelinkt aan Manchester United, dat volgens Sky Sports nu serieus werk gaat maken van zijn komst. 

Willian (29) kwam in 2013 over van Anzji Machatsjkala en speelde sindsdien 236 wedstrijden voor Chelsea, maar aan de samenwerking lijkt binnen afzienbare tijd een einde te komen. Als Antonio Conte aanblijft als manager van the Blues, zal de Braziliaan de deur van Stamford Bridge achter zich dicht trekken. Zijn contract loopt nog twee jaar door, Manchester United lijkt dan ook flink in de buidel te moeten tasten voor de beoogde versterking.

Al het hele seizoen is Willian geen zekere basiskracht, maar met name de laatste weken kwam hij nauwelijks in actie. Ook afgelopen zaterdag, toen Chelsea de finale van de FA Cup won ten koste van Manchester United (1-0), startte hij op de bank en mocht hij slechts enkele minuten invallen. De WK-ganger is de situatie zat en zou, zo weet Sky Sports, welwillend tegenover een gesprek met the Mancunians staan.