PSV-ster gelinkt aan Everton: 'Ik ben dankbaar dat hij mij heeft gehaald'

PSV-ster gelinkt aan Everton: 'Ik ben dankbaar dat hij mij heeft gehaald'

22-05-2018 07:18
56

Mochten Everton en kersvers director of football zich in de zomer bij PSV melden voor Hirving Lozano, dan gaat de Mexicaanse vedette 'nadenken over die optie'. Lozano liet dat maandag weten aan Mexicaanse media. 

Het gonst van de geruchten rond de 22-jarige Lozano, die een uitmuntend eerste seizoen achter de rug heeft in Eindhoven. Chucky scoorde aan de lopende band, werk kampioen met PSV en is de grote man bij de nationale ploeg van Mexico. El Tri bereidt zich momenteel voor op het WK in Rusland. 

Wedden

Meer odds

Everton wordt in de wandelgangen genoemd als één van de clubs die interesse heeft in de aanvaller. "Brands heeft mij naar PSV gehaald. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor", zei Lozano maandag tegen ESPN. 

"Of Everton een optie is, daar denk ik nu niet aan. Wanneer Brands mij ziet als een optie voor komend seizoen, dan ga ik daar over nadenken, samen met mijn familie. Nu ben ik alleen maar bezig de nationale ploeg."

Vorige week werd bekend dat Brands de overstap maakt van PSV naar Everton. Hij was de man die Lozano een jaar geleden voor miljoenen euro's naar Nederland haalde.